Bookmaker toast

0

2 portioner
2 finfina ryggbiffar
2 rejäla skivor lantbröd
2 msk crème fraiche
2 msk dijon
1 tsk honung
Plocksallad
Tomater
Färsk pepparrot
2 äggulor
Salt & svartpeppar

Gör såhär:
Salta och peppra de möra ryggbiffarna rejält och grilla dem på direkt- och hög värme, det vill säga med glödande kol liggandes rakt under köttbitarna på grillen. Vänd biffarna efter två minuter, lite beroende på tjocklek och hetta så klart och grilla dem klart även på andra sidan. Vira sedan in dem i grillfolie och låt vila.

Rosta skivat lantbröd. Blanda samman dijonsenap och crème fraiche och lite, lite honung. Skölj salladsblad och skiva tomat.

Bred på ett tjockt lager av dijonkrämen på bröden. Lägg på salladsblad, skivad tomat, grillad ryggbiff och toppa rikligt med färskriven pepparrot och en äggula.

Smaklig spis!!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.