Hickory smoked burger

Falukorvsburgare med picklad rödlök, BBQ-sås & färsk majs

0

4 portioner
8 tjocka skivor falukorv
4 brioche hamburgerbröd
Picklad rödlök
Majonnäs
BBQ-sås
Tomat
Krispsallad
Rostad lök
2 färska majskolvar
Rapsolja
Hickoryflis

Gör så här:
Hetta upp grillen med ett foliepaket eller en röklåda fylld med hickoryspån. Låt grillen bli riktigt het och invänta massa härlig rök från fliset.

Grilla de färska majskolvarna med skalet på, de ska bli fint sotade.

Pensla korvskivorna med lite rapsolja och grilla dem relativt hårt. Grilla även brödens utsidor hastigt för fina grillränder.

Montera burgarna enligt följande; Bottenbröd, majonnäs, krispsallad, tomat, falukorv, picklad rödlök, BBQ-sås, rostad lök och toppbröd.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.