fbpx

Med en HYMER som loge – Carola bjuder in till stämningful jul.

0

För andra året i rad bjuder Carola hem publiken till sig på Steninge Slott strax utanför Stockholm. Detta året väntas 12 julkonserter som vår folkkära artister själv regisserat, med gästmusiker, barn och gospelkörer i den vackra ladan på slottet. Därtill sänder TV3 och Viaplay även Carolas adventsfirandet på TV runtom i hela Skandinavien. Några av inbjudna gästerna är: Sanna Nielsen, Andreas Johnson, Måns Zelmerlöw och Charlotte Perrelli.

Carola har efter 35 års turnerande bestämt sig för att utöka den lyckade julupplevelsen från förra året då ensemblen hade 7 konserter. Den folkkära artisten bor idag endast ett stenkast från Slottet. För att berätta mer om artistens jul var Carola tillsammans med kollegan Mariette med på Mix Megapols Gry Forssell med vänner morgonsändning den 5:e december.

Ensemblen repar i en HYMER B-MC 580 utanför DN-skrapan

I radioninslaget framkom Carolas passion av husbilar. Inte minst genom att ensemblen repade i husbilen parkerad utanför DN-skrapan i Stockholm. I ett flertal år har de facto Carola varit på turné med HYMER husbilar. Artisten har inte släppt sin fascination för husbilen som hem och arbetsplats och kommer julen 2019 fortsätta husbilsdrömmen. Inte minst genom att använda en HYMER B-MC 580 som sin loge för dem kommande konserter på slottet.

En stämningsfull jul önskar redaktionen på Husbil365. Varför inte maximera julstämningen med en julkonsert på Steninge Slott med en av Sveriges största artister genom tiderna?

Hör Carola berätta mer om sin jul på Mix Megapols Gry Forssells vänner pod.

Läs mer om ”att fira jul med Carola” på artistens hemsida.

Vill du vinna biljetter till en julkonsert, tävla på Facebook nedan.

Se HYMERS FB
Se HYMER-Center FB

Biljetter finns annars på Ticketmaster

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.