fbpx

Sommarens hetaste camping tillbehör

0

Husbilslivet är hetare än någonsin, nu närmar sig midsommar och semestertider med stormsteg. Den svenska naturen finns inpå knuten och här finns plats till alla. Säkerligen kommer många svenska familjer, som förr kanske reste utomlands, nu upptäcka vad närområdet har att erjuda.

För er nya och erfara campare därute bad Husbil365 ett proffs på campingtillbehör, tipsa om några små  och stora tillbehör som maximerar sommarens fritid och äventyr.

Katja Jama är varumärkesansvarig för Movera i Sverige, ett av världens ledande tillverkare av fritids- och campingtillbehör.

Katja på Movera listar sommarens hetaste tillbehör

Sommar & grillmat = sant

Vad är sommar utan grillmat? Med den otroligt mångsidiga gasolgrillen Chelsea från Schweiziska Outdoorchef kan du laga en gourmetmiddag till hela familjen. I setet ingår både gourmetsats med grönsaksgaller och stekpanna, och en förvaringsväska för att du lätt ska kunna packa med grillen på resan.

Outdoorchef Chelsea 420 G, 30 mbar. Pris: 4.015:-

Godare mat med nya tallrikar

Saknar du lite fräscha färger och något nytt i husbilen? Uppdatera köket med lite nya vindar. Camilla-servisen för fyra personer består av mattallrikar, djupa tallrikar, desserttallrikar och temperaturresistenta Hotmug-muggar i ABS-material. Du kan även komplettera servisen med müsliskålar och äggkoppar från samma serie. Prima -besticksatsen består av 24 delar. gafflar, knivar, matskedar och teskedar. Servis Camilla och bestick Prima.

Pris 1.050:-

Cykelsemester för hela familjen

Mer flexibilitet på semestern med cyklar! Med Quipon Bike Rack kan du ta med upp till fyra cyklar eller två elcyklar. Aluminiumstället av hög kvalitet är tillverkat i Tyskland och finns i både svart och silverfärgad variant. Fästskenorna kan skjutas i sidled och cykelstället är enkelt att använda.

Quipon Bike Rack. Pris från 2.915:- 

Fräscha vindar för varma dagar

För dig som vill ha stabilt klimat i husbilen oavsett om det är kalla kvällar eller heta dagar. Den nya Quipon AIR klimatanläggningen är kraftfull i alla väder. Den kyler ner husbilen när det är varmt ute, håller värmen uppe i kallt väder och reglerar även luftfuktigheten. Den väldigt tystgående Quipon AIR passar till husbilar upp till åtta meter och är enkel att montera. Den snygga innerdelen har en rund belysning och en kontrollpanel med touch-funktion, och det ingår även en fjärrkontroll.

Quipon AIR. Pris 20.755:-

Teknisk fakta:

Kyleffekt 2500 W, värmeeffekt 2200 W, strömförbrukning kyldrift 4,5 A, strömförbrukning värmedrift 4,1 A, driftspänning 230 V AC / 50 Hz, takutsnitt 356 x 356 mm, taktjocklek 30-80 mm, mått ytterdel 650 x 259 x 1018 mm, mått innerdel 615 x 490 x 50 mm, vikt 42,5 kg.

9955977-1

Den nya generationens kylboxar

Kompressorkylboxarna CoolFreeze CFX3 från Dometic är fiskarens, bärplockarens och camparens viktigaste hjälpreda. Den är utrustad med Dometics marknadsförande VMSO3-kylteknik samt en kompressor med optimerad teknik som kyler och fryser effektivt men som även ger en optimal energiförbrukning. Modellen finns i sju olika storlekar från 32 till 88 liter varav två av de större varianterna har separata kyl- och frysfack. Kylboxarna har en integrerad TFT-display, skyddsram, helisolerat lock med gångjärn i aluminium samt nedfällbara och avtagbara handtack. Dessutom kan funktionerna styras via en smartphone-app – för dig som inte orkar stiga upp ur solstolen.

Dometic CoolFreeze CFX3. Pris från 11.335:-

Dags att uppdatera sittgruppen?

Svart är säsongens trendfärg! Thecia-bordet med väder- och värmetålig bordsskiva med snygg marmoroptik finns i två olika storlekar. Bordsbenen kan justeras steglöst och det högkvalitativa materialet är lätt att rengöra. Bordets maximala belastningsvikt är 30 kilo. Cardamin-stolen som kan justeras i 6 lägen har en mörkgrå 3D-vaddering i tre skikt, en stomme i svart aluminium och svarta armstöd i robust plast. Den är kompakt och enkel att transportera när den är ihopvikt och den har en maximal belastningsvikt på 120 kilo. Sitthöjden är 45,5 cm. Det finns även passande benstöd som kan beställas till för den som gärna lägger upp benen och lutar sig bakåt med en uppfriskande dryck i handen.

Bord Thecia och stolar Cardamin. Pris från 1.980:-

9931917-2

Packåsnan för hela familjen

Den praktiska vagnen har stora hjul som gör den lätt att dra på alla underlag, även på stranden. Enkel att fälla ihop och litet packmått. Stommen är av rostfritt stål, tyget av 100 % polyester och hjulen av plast. Vagnen väger 11,2 kilo och har en maximal belastningsvikt på 75 kilo, vilket är mer än de flesta liknande vagnarna på marknaden.

Beach Car Sunny. Pris 1.410:- 

9951303-100-1-3

Rena kläder alla dagar!

Minska din packning på resan genom att ta med dig en egen tvättmaskin. Den kompakta EASYmaxx-tvättmaskinen rymmer upp till tre kilo tvätt åt gången är enkel att fylla och tömma med en vattenslang. Den maximala påfyllningsmängden är 10 liter vatten och du kan även centrifugera upp till 1,5 liter tvätt. Maskinen väger endast fem kilo och har ett handtag för enklare transport.

Tvättmaskin EASYmaxx. Pris 795:-

Äventyrarens bästa vän

Lithium Power Supply från Clayton Power är utvecklad för dig som inte vill vara beroende av elstolpar och campingplatser. Allt-i-en-apparaten består av batteri, laddare, sinusomvandlare, laddningsförstärkare och brytarrelä. LPS ger dig strömförsörjning för 12- och 230-voltsapparater, en stor batterikapacitet med litiumbatteri samt möjligheten att ladda med solceller. De enkla anslutningarna gör att apparaten kan kopplas in och tas loss på nolltid. Välkommen till den nya generationens strömförsörjning!

Clayton Power LPS. Pris från 35.880:-

Slut på sandiga tassar

Campingduschen för äventyrare och campingentusiaster! Splash har en tank på 15 liter och är lätt att använda tack vare fotpumpen. Slangen är två meter lång vilket gör det enkelt att duscha både stor och liten. Perfekt när du ska tvätta din hund eller vill duscha av fötterna efter strandutflykten.

Campingdusch Splash. Pris 535:-

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.