fbpx

Vårens hetaste husbilar

0

I sommar verkar husbilar bli hetare än någonsin och nu är äntligen våren här. Vi har sammanställt fyra stekheta nyheter i olika storlekar som med stor säkerhet kommer vara slutsålda inom kort. Premiär för dessa modeller sker löpande under den närmaste tiden. Vilken är din favorit?

Laikas nya integrerade husbil 909L i serien Kosmo. Nytt och prisvärt alternativ i den italienska premiumtillverkarens sortiment.

Ansikte mot ansikte –
NYA KOSMO HELINTEGRERADE 909L

Det italienska premiumtillverkaren Laika presenterade ett flertal nyheter på CMT-mässan i Düsseldorf. En bil vi fann extra intressant är nya Kosmo 909L. Husbilen är den första helintegrerade ekipaget i Kosmo serien, vars modeller tillhör tillverkarens mest populära husbilar. Den höga invändiga höjden på 213 cm, 4 sovplatser (en femte finns som tillval) och en dinett med soffor ansikte mot ansikte skapar rymlighet och komfort för hela familjen.  Laika är känd för sin härliga design och italienskt hantverk och vi uppskattar därtill att Kosmo serien passar in perfekt i vårt vinterklimat genom en mängd innovationer. Som t ex isolering via polystyrenskym (XPS). Kosmo 909L passar familjen som vill ut på vägen, sommar som vinter.

Länk till mer information om husbilen
Länk till Laikas återförsäljare

 

HYMER mästarklass finns nu med queensbed i nya BM-L 890.

Mästarklassen i ny layout
HYMER BML-I 890

HYMERS husbilar är byggda utan kompromisser. Den tyska premium tillverkaren har sedan länge samarbetet med Mercedes, det märks i B-ML I serien. Tillsammans har man genom förstklassisk teknik och ikonisk design skapat en mästarklass serie som tillhör spjutspetsen inom branschen . Det unika SLC chassit i kombination med förarassistenssystemen ger en körupplevelse av personbilskaraktär. Förra året släpptes den efterlängtande BML-I 880, som med sin längd på 8.99 meter är flaggskeppet i BML-I serien. Nu finns även BML-I 890 att beställa,som istället för långbäddar har en queen-size säng som är 2 meter lång och 1.60 meter i bredd. Dessutom är det 40 cm gångväg på båda sidor av sängen. Det blir nog svårt att inte få med hela familjen och all packning du behöver på långresan. BML-I 890 är husbilen för dig som vill ha en queen-size säng och som bara nöjer dig med det största och bästa. Och har plånboken för att finansiera drömmen.

Läs mer om nya HYMERS B-Klass Masterline
Länk till HYMERS återförsäljare

Bürstners nya Delfin med sitt vågade formspråk.

Årets comeback
Bürstner Delfin

Detta är gammal favorit som du kanske känner igen? Delfin serien presenterades 2003, i 2020 års version är chassit nu baserat på Fiat. Nu kan man via tillval dessutom få Fiats nya omtalade 9 växlade automatlåda. Den karakteristiska blåa färgen i Harmony Line är sig lik. Fyra intressanta planlösningar erbjuds i den nya Delfin-serien beroende på ditt val. Du får mycket från Bürstner i basutförandet och Delfin är en prisvärd instegsmodell i tyskens stora modellprogram. Här finns något för alla tycken och smak och du kommer synas på vägen. Mest kanske så i Harmony Line utförandet som Delfin blå eller eller i en modern ”mocka” version.

Läs mer Deflin serien på Bürstners hemsida
Länk till Bürstners återförsäljare

Carados ny/gamla I 449 har stilig exteriör och erbjuder kvalitet till ett rimligt pris.

Helintegrerat till ett vettigt pris
Carado I 449

Carado I 449 är ingen nyhet 2020, men den tar sig in på listan med bombsäkra argument. Förr kostade en helintegrerad husbil på över 7 meter med 4-5 sovplatser, bra körbarhet, stilig enteriör och interiör utan tvekan en bra bit ovanför miljonen. Carado kanske inte lägger fokus på lyxiga smådetaljer, men med I 449 (queensize säng, I 447 har långbädd) får du körbarheten, en tyst kupé, ljus och fin inredning samt en stor plats för hela familjen. Väldigt mycket komfort och kvalitet för pengarna helt enkelt. En Carado I 449 startar på 778 tkr, vad vill du uppleva för mellanskillnaden?

Läs mer på Carados hemsida
Länk till Carados återförsäljare

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.