Laika & Honda i Dakarrallyt 2019

Två starka varumärken tillsammans i världen tuffaste race

0

Samarbetet mellan Laika Husbilar och Honda Racing Corporation förlängs inför Dakarrallyt 2019. I samarbete med den spanska återförsäljaren Autosuministros kommer Laika att tillhandahålla två halvintegrerade husbilar. Ecovip 309S och Ecovip 409 kommer att följa Honda-laget under hela loppet.

Det historiska rallyt kommer att köras 6-17 januari 2019 med start i Peru och mål i Lima.

Rutten är uppdelad i 10 etapper på totalt 5000 km, varav 70 % kommer att gå på sandjord, därför blir det oerhört viktigt med fordon som är både tekniskt pålitliga och praktiska att manövrera.

I årets Honda-team ingår Joan Barreda, Kevin Beanvides, Paulo Gonçalves, Ricky Brabec och Ignacio Cornejo. De kommer förlita sig på halvintegrerade Ecovip 309S (6,99 m lång) och Ecovip 409 (7,49 m lång) i svår terräng och vägar.

De två Ecovip-husbilarna är perfekta för äventyret – förarna kan använda dem som bas mellan etapperna, planera resan och vila.

Den inre takhöjden på 210 cm och den bekväma dinetten med ergonomiska stolar gör det möjligt för förarna att utföra sina dagliga aktiviteter med full komfort i husbilen. Bäddarna, med tjocka Biolatex madrasser och träplattor, kommer garantera den nödvändiga vilan för förarna.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.