Häng med på husbilsäventyr!

0

Är du nyfiken på hur man kan kombinera snöskoteråkande och arbete? Följ med på resan och se hur två barndomsvänner löser det med husbil och mobil teknik.

I tre dagar ska barndomsvännerna, Peter och Jonas, köra snöskoter och använda husbilen för att bo bekvämt och nära till de olika skoterlederna. När det är dags för middag kommer de använda husbilen för att laga mat, värma sig och få ett skönt avbrott från fartvinden på fjället.

Husbilen är ett perfekt redskap för att kunna kombinera hobby och arbete – i detta fall ska vi testa på snöskoterturer i fjällen.

När de inte kör snöskoter och sover kommer de jobba från husbilen med hjälp av smart teknik. De vill visa att husbil, snöskoter och arbete är en perfekt kombination.

Hur kommer det att fungera med kyla, skoterkläder, IT-teknik, uppkoppling, vinterväglag och släpvagn med två skotrar? Kommer de hålla sams? Och kommer det att lagas någon god mat? Det och mycket mer får vi svar på under resans gång den 21-23 januari i Härjedalen.

Här följer du deras resa på Facebook.

Resenärer:

Peter Hansen: VD på Hymer Center by Hansen Caravan. Har stor erfarenhet av husbilar och har kört en hel del snöskoter genom åren.

Jonas Danielsson: VD på B2B IT-Partner. Åker snöskoter all sin lediga tid. Senaste husbilsäventyret var på nyårsafton 1994 i Tandådalen. Då det var minus 35 grader utomhus och lite minusgrader i husbilen.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.