fbpx

Nyhet Elmiamässan 2019 -Laika Kosmo 2009

0

Få bemästrar konsten att njuta av livet så bra som italienare. Välmående och familjär hemtrivsel kommer före måsten och stress. Kanske har vi i Skandinavien lite att lära av detta i en tid då jorden tenderar att snurra allt fortare. Men vi har en sak gemensamt med italienare: Vi sätter familjen först!

Familjen är en italienarnas mest viktigaste fråga. En rymlig dinett att samla hela familjen vid är därför ett måste.
Familjen är en italienarnas mest viktigaste fråga. En rymlig dinett att samla hela familjen vid är därför ett måste.

Hos Laikas helt nya Kosmo 2009 blir båda dessa värden extra tydliga. Ombonat och mysigt snarare, kombinerat med hög kvalitet och genomtänkta lösningar.

Mercedes Sprinter-baserade Laika Kosmo 2009 för med sig det bästa från både Tyskland och Italien.

Välkommen att stiga in och sätta dig vid den rymliga dinetten, vars möblers präglas av stil och elegans. Färgkombinationen förstärks av ett stort panoramafönster som släpper in ljus över både salong och bildel.

Körmässigt är nya Kosmo 2009 förarens dröm. Då bilen baseras på Mercedes Sprinter gäller bakhjulsdrift och instrumenteringen är lättöverskådlig och toppmodern.

Isolering fyller mer funktioner än enbart att hålla jämn temperatur i bodelen. Den är också viktig för att minska bullret i kupén under färd, vilket blir extra viktigt när bodel och salong har en så pass öppen yta med en mycket generös takhöjd.

Under årets Husvagn Husbil 2019 på Elmia i Jönköping var intresset för nya Laika Kosmo 2009 stort, framförallt hos barnfamiljer.

Med plats för fem passagerare och tre rejäla sovplatser samt ett rymligt garage skapas alla förutsättningar för en lyckad semester.

Laika Kosmo 2009 gör jobbet, så att familjen kan koppla av.

Oavsett vart i världen går.

Ciao Laika!

Det italienska köket är världsberömt. Kosmo 2009 kombinerar praktisk nytta med snygg design.
Långbäddar med ljus och fina materialval
Lastvikten kan mot tillägg utökas. Garaget är redo att ta de mesta av familjens laster.
Badrum, dusch och toalett, med gott om utrymme. Här behöver du inte välja vilken funktion utrymmet ska ha. Badrummet är en blygsamt mindre version av vad som möter dig på ett hotell.
Rymlig dinett med ett justerbart bord med rymlig bordsskiva.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.