fbpx

Familjen Göras är givna vinnare – Vinner en husbilsvecka på Mix Megapols Fjällkalas

0

Tänk att få låna en helt ny husbil under en veckas tid. Att kunna resa dit du vill, när du vill.
För familjen Göras från Bjursås har drömmen blivit verklighet. Familjen är en av vinnarna i radiokanalen Mix Megapol och Erwin Hymer Groups (världens största tillverkare av fritidsfordon) tävling i samband med Fjällkalaset vid Lindvallen, Sälen.

”Vi har vunnit! Vi har vunnit!”
Familjen Göras från Bjursås är en av radiokanalen Mix Megapols och Erwin Hymer Groups vinnare, som nu får en veckas gratis låneperiod i en husbil.
Mamma Rose-Marie Göras minns väl när familjen fick det glada beskedet. Eller mer bestämt, när hon fick beskedet. Det var nämligen pappa Torbjörn Göras som fick beskedet först och det var också han som nu överlycklig kom rusande mot henne och jublandes upprepade ”Vi har vunnit”!

– Vi skulle precis in på ett utvecklingssamtal i en av barnens skolor, berättar Rose-Marie Göras och fortsätter med ett skratt: Det är klart att det kändes fantastiskt roligt och det blev aningen svårt för oss att koncentrera oss på det är utvecklingssamtalet.

Familjen är stor, med sex barn.
– Och en hund och två kaniner, fyller 8-årige sonen Oscar Göras i.
– Men kaninerna får nog stanna hemma när vi är på husbilsresan, tror 4-åriga dottern Mindy Göras

Under radiokanalen Mix Megapols Fjällkalas ställer Erwin Hymer Group ut 4 husbilar, En Eriba Triton 430 med specialbyggda skidor samt arrangerar flera olika aktiviteter.

Under radiokanalen Mix Megapols Fjällkalas ställer Erwin Hymer Group ut fem husbilar, samt arrangerar flera olika aktiviteter.

Familjen är vana campingmänniskor, men har fram tills nu inte testat på husbilslivet. Men från att de fått vinnarbeskedet har diskussionerna i familjen gått varm om vart resan ska gå.
När familjen Göras närvarade vid Mix Megapols Fjällkalas i Lindvallen, Sälen, var beslutet kring resmålet ännu inte fattat. Förslag saknas dock inte.

Jag har alltid varit sugen på att åka till Pite Havsbad, säger pappa Torbjörn Göras.

Rose-Marie skjuter in att även Norge vore fint att besöka. Oavsett vart resan än går så ser hela familjen mycket fram mot att få nycklarna till husbilen som blir deras under en veckas tid.

– Det är en lyxkänsla att kunna åka dit man vill, när man vill och inte behöva passa några tider, menar mamma Rose-Marie Göras. Vi får se vart turen går.

Tävlingen arrangerades av Mix Megapol genom ett samarbete med husbilsgruppen Erwin Hymer Group, som en del av radiokanalens välkända Fjällkalas i Lindvallen, Sälen.
Fjällkalaset pågår där mellan den 6-9 februari och bjuder på en rad olika festligheter.
Förutom olika vinteraktiviteter sänder Mix Megapols radioprofiler live inför publik under hela kalaset och det är tveklöst en fest för hela familjen.

– Det känns fantastiskt roligt, försäkrar Rose-Marie Göras.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.