fbpx

#ÄlskaVinter – Erwin Hymer Group är stolt samarbetspartner till Mix Megapols Fjällkalas.

0

Erwin Hymer Group & Husbil365 är stolt samarbetspartner till Mix Megapols Fjällkalas den 6-9 februari 2020 i Lindvallen/ Sälen. Sveriges ledande aktör inom fritidsfordon är stolta över att vara partner till Mix Megapols Fjällkalas som arrangeras för nionde året i följd i Sälen. Framförallt vill man med det nya samarbetet, visa på de möjligheterna vintern erbjuder husbilsägarna.

 

Vi vet att allt fler kunder ser fördelar i att använda våra produkter året runt. Med bra värmesystem, bättre förvaring, ökad driftsäkerhet är numera husbilen oslagbar på vintern. Våra husbilar är byggda för året runt bruk. Vi vill i samarbetet med Mix Megapol och Fjällkalaset lyfta fram möjligheter som vintern erbjuder oss i Norden. Henrik Fintling, VD Erwin Hymer Group i Sverige.

Fjällkalaset är en radiotävling och ett stort evenemang i Lindvallen/Sälen som för nionde året i följ anordnas av Mix Megapol. Gry Forssell med Vänner sänder live från eventet och varje år följer hundratusentals sändningarna på radion från fjällen. Fjällkalaset är ett publikt event som med olika aktiviteter, radiosändningar och uppträdanden från folkkära artisterlockar ett stort antal besökare till dem svenska fjällen.

Själva kommer Erwin Hymer Group till fjällen med egna fordon. En egen husbilsby kommer att byggas upp i Lindvallen.

Vi älskar vintern och den kärleken växer sig starkare för varje dag. Därför kommer vi själva att bo i en egen uppbyggd husbilsby under Fjällkalaset. Vi ser fram emot att leva som vi lär och kanske kan vi under Fjällkalaset inspirera fler familjer till en aktiv livsstil med husbilen under vintern. Vi vet att det finns ett stort mervärde i ett ökat året runt användande av våra produkter. Fredrik Uhlin, marknadschef Erwin Hymer Group i Sverige.

Under Fjällkalaset 2020 planerar Erwin Hymer Group med partners diverse publika tävlingar och andra aktiviteter i Sälen. Man kommer att ha ett tält i Fjällkalasbyn för att ta emot besökare och en utställning av fordon från Bürstner, Carado, Eriba, HYMER och Laika. Därtill kommer man arrangera flertalet lokala aktiviteter med vinterkampanjer hos sina återförsäljare under vintern 2020.

Om Erwin Hymer Gruppen i Sverige

Erwin Hymer Group är ett bolag i Thor Industries som tillsammans är världens ledande tillverkare av fritidsfordon. Med över 25 000 anställda förenar vi husbils- och husvagnstillverkare samt specialister för husbilar och husvagnstillbehör, hyra och finansieringstjänster under ett tak.

I Sverige är Erwin Hymer Gruppen en stor aktör med flertalet ledande varumärken. Inom husbil & husvagnsektorn i Sverige representerar koncernen Bürstner, Carado, Eriba, HYMER & Laika och specialisten Movera.

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.