fbpx

Med snobben som maskot -Familjen Olofsson vann tävling på sociala medier

0

Ingrid och Owe Olofsson vann tävlingen ”namnge din bil” som Bürstner anordnade på sociala medier. Detta genom att sätta maskoten snobben på hedersplatsen och med semesterminnen med storslagna vyer från Lofoten. Husbil365 kunde inte låta bli att få veta mer om parets husbilssemester 2019, och vad som väntar runt hörnet…?

Owe och Ingrid Olofsson från Lofoten sommaren 2019.

1.  Grattis till familjen Olofsson som vann en ryggsäck full med choklad från Bürstner.  Vi tyckte om  ert namn på bilen, Snobben. Hur kom ni på att sätta en maskot på hedersplatsen?

– Snobben har alltid varit vår favorit och passade perfekt i en ”snobbig husbil”

2. Vi tyckte att vyn från den norska skärgården såg fantastisk ut, kan ni ge oss lite tips till dem som vill åka till Lofoten med husbilen?

– Lofoten är en av de vackraste platser vi besökt, dramatisk natur med klippväggar som stupar rakt ned i det smaragdgröna vattnet. Vår favoritplats på Lofoten blev Å, Moskenes som ligger längst ut på Lofoten, bra ställplats och där kan med lite tur se både havsörn och späckhuggare.

3. Hur har familjens husbilssemester sett ut under 2019?

– Då vi numera bor i lägenhet är det lättare att bara låsa dörren och köra iväg, det blir ofta kortare resor och då gärna till Smögen eller Varberg med ställplatser på Getterön eller Apelviken. sedan har vi varje år en hemlig tvådagarsresa med våra barnbarn i år blev det Gekås i Ullared samt Bua fiskeläge, årets ställplats.
De stora resorna i år blev Lofoten Juni-Juli och Moseldalen i september

4. Vad är det bästa med att åka husbil för er?

– FRIHETEN, bara att åka iväg, detta är vår sommarstuga på hjul.

5. Kan ni berätta lite om vad ni har planerat med husbilen 2020?

– Planerar 2020 att köra kusten Belgien-Holland samt Frankrike med lite vinprovning som slutkläm, men blir sommaren i Sverige tråkig så kör vi ner till Italien eller Kroatien, vädret bestämmer.

Familjen: Ingrid och Owe Olofsson

Bor: Åsa, Kungsbacka kommun

Intressen: resor och golf

Senaste resmål: Moseldalen.

På och av: Vi ställer in husbilen i oktober och hämtar ut den första April.

Nedan följer några av familjens bilder från Lofoten 2019.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.