fbpx

Bürstner presenterar nya generationen camper vans

0

Perfekt timing: Vid årets första stora husvagns- och husbilsmässa – CMT i Stuttgart – överraskade Bürstner besökarna med en helt nyutvecklad camper van. I Campeo kombineras alla fördelarna hos en kompakt van med Bürstners oefterhärmliga design.

Bürstner Campeo.

På den gångna höstens internationella mässor har det återigen bekräftats: Mer än någonsin tidigare har kompakta camper vans blivit mycket populära – och det över hela Europa. Denna typ av husbilar är kompakta och lämpar sig för daglig användning, samtidigt som de är mycket välutrustade. En annan fördel är deras coola och ungdomliga image på sociala medier.

Alla de som besökte CMT i Stuttgart – Tysklands näst största mässa för det mobila boendet – kunde dessutom konstatera att Bürstner skapat friska fläktar inom detta segment med sin helt nyutvecklade camper van, döpt till Campeo.
Inom detta konkurrensutsatta segment finns det ett starkt argument som talar för Campeo: Den är en äkta Bürstner!
Här finns alla fördelarna hos en konventionell van modell, kombinerade med en design som ger en omisskännlig Burstner hemkänsla. Campeo byggs vid företagets sedan länge etablerade produktionsanläggning i tyska Kehl, vilket gör att man kan dra nytta av Bürstners mångåriga erfarenhet av husbilsbyggande.

Bürstner Campeo. Nya Camper Vans 2020.

Redan när man ser Campeo från utsidan märker man att den, tack vare den dynamiska dekoren som matchar alla de elva lackeringar som finna att välja mellan, skiljer sig från sina konkurrenter.

Bürstner Campeo. Nya Camper Vans 2020.

Kromdetaljer har gett Campeo-loggan på långsidan en sofistikerad touch, och alla modeller är försedda med en markis belysning som kommer att locka till många sköna kvällar med den Bürstner-typiska ”borta-men-hemma-känslan” under den stjärnbeströdda himlen.

Som köpare man man välja till ett Active-paket där lättmetallfälgarna och fönsterkarmarna av aluminium understryker den personbilsaktiga designen, medan dekoren och loggan på motorhuven ger vanen ett sportigt utseende.
Fritidsfordonen från Bürstner brukar alltid utmärka sig med sin interiör. Det är därför föga förvånande att även Campeo ger ett rymligt intryck så snart man stiger in iden Genom ett ingrepp på förarhyttens innertak ovanför förar- och passagerarplats som ger förbättrad invändig höjd och rymd, ger det dessutom en bättre passage till den bakre delen av bilen.

Bürstner Campeo. Nya Camper Vans 2020.

Den försklassiga väggbeklädnaden understryker Bürstner designen, och samma gör de klädslar – Kaluna, Pacific och Amaro – som finns att välja mellan. Den som väljer Active-paketet får dessutom en quiltad klädsel med dekorsömmar, och som tillval kan Campeo även levereras med en klädsel, kallad Tundra Reef, av brunt skinn.

I sittgruppen gör ett bord med utsvängbar förlängning, att upp till fyra personer på ett bekvämt sätt kan njuta av en mysig måltid. Alla modeller är försedda med en ljusskena med flyttbara spotlights och USB uttag (tillval), under ovanskåpen och som tillval – en del av belysningspaketet – finns kompletterande indirekt LED-belysning.

Bürstner Campeo. Nya Camper Vans 2020.

Till standardutrustningen hör dubbla Isofix-fästen för bilbarnstol. Att montera en bilbarnstol blir således mycket enkelt, vilket ger ökad trygghet både till vardags och under längre resor.

 

 

 

Bürstner Campeo. Nya Camper Vans 2020.

Beroende på planlösning (längsmonterade eller tvärställd säng) kan Campeo kompletteras med ett uppfällbart sovtak med en 135 x 200 cm stor dubbelsäng, och för att ge extra elegans, är ramen till det uppfällbara taket i samma färg som bilen i övrigt.

Läs mer om nya modellerna C540, C600 & C660 på Bürstners hemsida: (OBS! På tyska)

Nya Campeo Camper Vans

.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.