Laikas flaggskepp har blivit ännu vackrare

0

I över 50 år har Laika utvecklat husvagnar och husbilar med hög kvalitet och vacker design i fokus. Laika, som är en del av Erwin Hymer Group, har de senaste åren blivit ett allt mer efterfrågat varumärke i Sverige.

Två av de mest populära modellerna är Kreos 7009 som och Kreos 7012. Båda modellerna är helintegrerade och med långbäddar alternativt drottningssäng bak. Gemensamt för husbilarna är att de erbjuder all tänkbar lyx och en exklusiv känsla i materialval och finish.

laika-7009

I samband med Caravan Salon i Düsseldorf presenterades Kreos 7009 och 7012 i ett förbättrat utförande med en helt ny front. Husbilarna har blivit ännu mer eleganta och utrustats med Xenon-strålkastare som standard. De nya strålkastarna ger inte bara ett snyggare utseende utan även ökad säkerhet med bättre sikt. De nya bakljusen är av den senaste LED-tekniken.

Även interiört har Laika lagt stor vikt vid belysningen för att skapa en inbjudande atmosfär både dag och kväll. Samtliga lampor är LED och det går alltid att hitta en ljusinställning som passar perfekt för varje tillfälle.

Länk till mer fakta.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.