fbpx

Hymer B-Class Masterline

0

Hymers nya flaggskepp Masterline baseras på Mercedes-Benz Sprinter och Hymers egenutvecklade SLC-chassi. Designen är toppmodern med en bredd på 235 centimeter och en generös takhöjd på 198 cm.

Båda modellerna har ny design – HYMER Iconic Signature – både ut- och invändigt. En av höjdpunkterna är den stora svängda vindrutan med panoramautsikt.

  • Hymer B-Class MasterLine

Den extra bred ingångsdörren har nyckelfritt lås med RFID-chip och finns med integrerad belysning som tillval. Garaget är öppningsbart från båda sidor och har en lastvikt på upp till 350 kg vilket ger gott om utrymme för bagage och campingutrustning.

Exteriören är designad i samarbete med StudioSYN och har bland annat en helt ny front som ger ett dynamiskt, sportigt utseende. Inuti hittar du ljusa möbler i färgen Grand Oak i kombination med detaljer i matt vit färg. Färgschemat går igen i vardagsrum, badrum och kök.

Kylskåpsdörren är dubbelhängd och kan öppnas åt båda håll och köksskåpen ska tåla 50 kilos belastning. De uppvärmda vattentankarnas volym är 180 liter för färskvatten och 150 liter gråvatten. Nytt är även sex USB-portar i vardagsrummet.

780-modellen har långbäddar – drygt 2 meter långa och ca 90 centimeters breda. 790-modellen har istället en 156 centimeter bred och två meter lång säng som är höj- och sänkbar.

Som standard har den 414 CDI-motorn med 143 hästkrafter men som tillval finns en dieselmotor med 177 hk som du kan få med den nya 6-växlade manuella växellådan eller 9-växlad automatisk växellåda. Båda utvecklade för låg ljudnivå och optimerad bränsleförbrukning.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.