fbpx

Nyhet Elmiamässan 2019 – Carado V337

0

Ombonad enkelhet för hela familjen. Ska man sammanfatta Carado V337 i en mening så blir det just så. Men den tyska halvintegrerade husbilen bjuder på många goda kvaliteter, som bör passa främst barnfamiljer bra.

Här finns fyrabältade platser och riktigt bekväma sängar.

Långbäddarna bak. Du som istället vill ha en dubbelsäng bör kika på syskonmodellen V132.

– Carado V337 är ett bra val för den som vill ta steget in i det halvintegrerade segmentet, beskriver Carados marknadschef Walter Olsson. Kanske har du tidigare haft en plåtis, men vill nu ta steget vidare? Eller har aldrig tidigare haft husbil och vill därför hålla det så enkelt, men samtidigt högkvalitativt som möjligt?

Carados svenska marknadschef Walter Olsson välkomnar dig till monter A01:21, hall A. Missar du Husvagn Husbil 2019 på Elmia är du välkommen till din närmaste Carado-återförsäljare.

Carado V337 motsvarar detta och är med sin längd på 665 cm samtidigt smidig i trafiken. Här finns även ett ordentligt rymligt garage. Garagets inlastningslucka mäter 75×110 cm och bilen lämpar sig även för vinterbruk.

– Färskvatten och gråvattentankarna är isolerade och uppvärmda, säger Walter Olsson. Bodelens värme står svenska Truma för.

En husbil som har vad som krävs för att bli hela familjens bästa vän.Lika trogen på barnens höstlov som familjens gemensamma sommarsemester land och rike runt. De smidiga yttermåtten kommer dig till glädje när resan bär av ned mot Europas sydligare breddgrader och dess ofta snirkliga kringelkroksvägar.

Kvalitet, men samtidigt enkelhet. Design som både fungerar och håller kännetecknar Carado V337.
Kvalitet, men samtidigt enkelhet. Design som både fungerar och håller kännetecknar Carado V337.
Kök med tre brännare, diskho och självklart en kyl med frysfack ger möjligheter till att uträtta kulmenariska mästerverk i köket.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.