fbpx

Nyhet Elmia 2019 – HYMER BML-I 880

0

Intresset för större och mer rymliga husbilar ökar. Hymer är väl förberedda med den helt nya tandemaxlade och helintegrerade BML-I880.Modellen bygger på Mercedes Sprinter med lågbyggt chassi och riktar sig mot dig som söker det där lilla extra i allt.

En mindre soffa mitt över L-soffan ger en trevlig face-to-face-lösning.

Här kan fyra personer både färdas och övernatta. Längden är precis under nio meter och räkna med att kunna lasta 1 508 kg på din resa. Modell I 880 är välutrustad redan i grund, men kan förstås extrautrustas om du söker det där lilla extra av din husbil. Det som gör att det blir mer än bara en husbil.

En reskompis som alltid är familjen trogen.

Med Mercedes som partner får du även en lång rad säkerhetsmässiga detaljer, som Bi-ledstrålkastare, kurvljus, airbags och fordonstillverkarens övriga säkerhetssystem.

På bekvämlighet och hemtrevnadssidan finns andra saker att glädjas åt. En rymlig dinett, möjlighet att installera två tv-apparater (en i sovrummet), generöst ljusgenomsläpp tack vare panoramafönster med dubbelglas över främre bodel och mycket mer.

Ta därför tillfället i akt att kika närmare på Hymers nya I 880.

Rymligt och isolerat garage.
Bekväma långbäddar väntar i Hymer I 880.
Fördelen med en större bil är att kompromisserna blir färre. I Hymer I 880 ryms ett ordentligt kök som inbjuder till inspirerande matlagning.
Tandemaxel ger bättre stabilitet.
Badrum och duschkabin med glasdörrar.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.