fbpx

Nyhet Elmiamässan 2019 – Bürstner M T 690 G Harmony Line

0

Benämningen plåtis är med visst mått ett slarvigt uttryck som oftast förknippas med de mest enkla husbilarna. Men tiderna förändras och efterfrågan med den. För allt fler efterfrågar idag de så kallade ”plåtisarna”, men med en högre premiumnivå än vad som tidigare varit förekommande. Detta har Bürstner tagit fasta på. Resultatet speglas i M T 690 G Harmony Line.

Det är bokstavligt den stora stjärnan i Bürstners monter, med Mercedes synnerligen personbilsliknande förarmiljö som kännetecknar senaste generations Mercedes Sprinter. Bürstner har följt upp med en bodel som går i samma högkvalitativa andra. Här ska premiumkänslan både finnas och upplevas, med genomgående högt ställda materialval och noggrant genomtänkta bodelslösningar.

L-formad soffa. Som tillval finns en nedfällbar överbädd (vilket visningsbilen saknar). Även dinetten kan fås i bäddbart utförande.

Visningsbilens bodel går i kombinationen Riva Loft för allt trä kombinerat med Rosario Pure när det gäller textiler.

Bak finns två långbäddar, som vardera mäter 193×80 cm. Den som sätter extra kryss i orderblocket kan även få en bäddbar dinett. I sängläge skapas då en bädd som mäter 170×115/52 cm. Som tillval finns även en överbädd, som mäter 199×96/97 cm.

Rymligt kök och plats för vägg-tv skapar förutsättningar för trivsel.
Stort garage med dubbla garagedörrar och en låg lasttröskel.
Mercedes närvaro märks även invändigt. Förarmiljön är personbilslik och infotaimentsystemet ledande i branschen.

Hög tid att uppleva en plåtis som tar segmentet till en nivå högre. Besök den stjärnprydda familjebilen i Bürstners monter eller din närmaste Bürstnerhandlare för mer information.

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.