fbpx

Det bästa från två världar – nya Carado V 337

0

Till 2020 kommer tillverkaren Carado med en ny van, med beteckningen V 337. En ”plåtis” som blir en vettig kompromiss mellan en liten camping bil och en större husbil för hela familjen.

Allt fler i Sverige och Europa upptäcker fördelar med de mindre campingbilarna som de flesta tillverkare de sista åren tagit fast på i sitt modellutbud. 6 meters vans växer fram på marknaden som svampar ur jorden. Samtidigt är fortfarande den större husbilen som rymmer en hel familj och som har stor lastkapacitet och utrymmen ständigt populära på marknaden. Nya V 337 placerar sig smart mellan dessa val.Snygga och bekväma sittplatser, praktiska USB-uttag, funktionellt bord och gott om lagringsutrymme för ett par – liten familj.

Lagom är bäst

Den nya halvintegrerade V 337 har med sin längd på 6,65 meter, dess låga profil och bredd på endast 214 cm mycket som talar för den. Med ett kort axelavstånd på 3.80 meter gör vanen lätt att hantera i städerna och på landsbygdens mindre krokiga vägar. Detta i kombination med ett pålitligt Fiat chassi gör att vanen är lätt att köra och upplevs som pigg.


Bekväma enkelsängar med madrasser av hög kvalitet. Det går att bygga om till dubbelsäng.

Interiör och utrymmen

För paret räcker utrymmet ofta bra till och längden 6.65 meter gör att V 337 blir en bra kompromiss. När det gäller såväl utrymme och komfort för en mindre familj.
Långbäddarna med längden 1.95 kan enkelt göras om till en dubbelsäng.
Thetford-kylskåpet i köket har med sina 91 liter tillräckligt med volym för två-personers semester.
I toaletten har man även lyckats få plats med en liten dusch och garaget räcker till även för längre resor.


3-brännare i spisen, diskbänk och rejäl bänkskiva. I det kompakta kylskåpet med 91 liter finns det gott om plats.

Trots det lilla utrymmet finns plats för både toa och dusch i samma rum.

Fungerande enkelhet

Med 900 kg lastvikt, bra lastutrymmen, komfort och smidighet är V 337 den perfekta kompromissen för ett par eller den mindre familjen som vill åka på semester.  Framförallt visar Carado igen att man är ett mycket prisvärt alternativ mot konkurrenterna. Utan att tappa i kvalitét. Här får du det du behöver redan i  standardutförande och enkelheten fungerar. Och varvar det bästa mellan två världar för den mindre familjen.

Carado V337
Chassi
: Fiat
Motor: 2.3 MJET
längd: 665 cm
Bredd: 214 cm
Höjd: 271 cm
Totalvikt: 3500 kg

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.